Meer dan 30 jaar geleden is vanuit een grote interesse voor antiek en kunst Hulskes Antiek Oisterwijk

ontstaan. We zochten stad en land af naar de mooiste antiek stukken. Al snel was Nederland te klein en werd er over de grens gekeken naar Engeland en Frankrijk waar veel authentieke strakke meubelen te vinden waren.

Vanuit hier is de basis gelegd voor een grote en uitgebreide collectie antieke meubelen en soms ook bijzondere curiosa. Want buiten mooie antieke meubelen wil er ook nog wel eens een oude wenteltrap, bakfiets, klassieke auto en zelfs een Engelse schoolbus meekomen.

 

Over het algemeen zijn we gespecialiseerd in strakke Franse en Engelse leef meubelen. Landelijke tafels en karakteristieke kasten zijn objecten waar we het meest naar zoeken.

In onze winkel in Oisterwijk is een grote collectie opgeknapte antieke meubelen en decoratie te bekijken. Zo vindt u er prachtige oude landelijke Franse kasten en tafels, maar ook strakke Engelse kabinetten, kroonluchters, kleden en klokken.

Aansluitend aan de winkel ligt ons magazijn met restauratie-atelier. Hier kun u in alle rust rondlopen door de niet opgeknapte meubelen en zien hoe wij de spullen binnen krijgen voordat ze gerestaureerd worden.